Zakaj se zaščitni ovitki za telefon splačajo imeti? (koliko stane?)

Ovitki za telefon. Zakaj se jih splača imeti?

Zakaj se zaščitni ovitki za telefon splačajo imeti?

Verjetno se je nekoliko čudno vprašati, zakaj potrebujemo zaščitni ovitek za telefon. Sprva, za zaščito! To pomeni, da varuje večino ali kar vse predele telefona, kjer se lahko le-ta morebiti poškoduje.  Priporoča se vsaj minimalna zaščita, kar pomeni gumijasti ovitek, ki ščiti vse predele razen mobilni zaslon. Če želite nekoliko več zaščite vam bo veliko kupcev priporočalo tudi zaščitno steklo, saj s tem pravzaprav izničite možnosti poškodbo oziroma z drugimi besedami, naredite telefon kot vojaški oklepnik, katerega niti orožje kot bazuka ne more uničiti.

Vendar nekateri imajo radi neko stvar, ki ji pravimo »all in one«. Za take tipe kupcev priporočamo preklopni ovitek, kateri s preklopom zaščiti celoten telefon vključno s sprednjim, pogosto vitalnim delom mobilnika.

Sedaj pa se bolj osredotočimo na sam naslov »Zakaj se zaščitni ovitek splača imeti?«. Kar vedno stoji v prvi vrsti in nas bremenijo v vsakodnevnem življenju, so finančni stroški. Te nastanejo pri poškodbi, morda rednem pregledu zaradi bivše poškodbe telefona, morda zavarovalnina. Slednja je še morda aktualna in pravilna odločitev, vendar je zaščita še nekoliko bolj vitalnega pomena za našo denarnico.

Kot redni uporabniki mobilnih naprav v povprečju servisiramo telefon približno dvakrat letno, pri čemer izgubimo nekaj sto evrov, saj so poškodbe nekoliko resnejše, kakor smo sprva mislili. Zato je zelo pomembno, da imamo nam ustrezen ovitek, bodisi gumijasti bodisi preklopni ali pravzaprav katerikoli ovitek, ki nam v večinski meri zaščiti naš mobilnik.

ovitki za telefon

Nano glazura

Prav tako ne pozabimo na nedavno novost, nano glazuro. Le-ta nam lahko dobro služi v kombinaciji z gumijastim ovitkom. Lahko si umislite tudi zaščitno steklo, a vendarle potem bodite pozorni na kvaliteto zaščitnega stekla. Pri TOPIzbira.si priporočamo Nuglas steklo, saj je najbolj prepoznavna znamka v tem okolišu. Izdelujejo zelo kvalitetna stekla, ki bodo preprečila še najhujše padce. že imate najnovejši iphone XS? Pestra izbira ovitkov za telefone tudi na madžarskem trgu Apple iphone XS tokok