Ali je Huawei P30 vreden nakupa? Ovitki za Huawei P30

Ali je Huawei P30 vreden nakupa? Ovitki za Huawei P30

Brez dvoma lahko rečemo, da so Huawei telefoni serije P postali znani zaradi fantastičnih fotografij, ki jih lahko proizvedejo. Zadnji model, ki je šel v izdajo, presega vse meje zmožnosti kamer, ki smo jih videli do sedaj. Ima kar 3 fotografske kamere. Prva izmed njih je 40MP kamera s širokim kotom. Vendar pa to ni vse! To kamero Huawei imenuje »Super Spectrum snemalec«, saj lahko uporablja RYYB (red, yellow, yellow, blue) barvni kanal, namesto preprostega RGB (red, green, blue). To dovoljuje, da kamera zajame določen kot z veliko več barvami in odtenki.

Zaradi tako pestrega barvnega tona pa lahko zajame tudi večjo globino, kar še toliko izboljša avtentičnost slike.Za leto 2019, ga je spletna GSM Arena izbrala za najbolj tehnološko dodelan model ter obenem za telefon z najboljšim izgledom. Le-ta naslov je prej vsako leto pripadal podjetju Apple z njihovimi vsakoletnimi telefoni. To leto se je iPhone uvrstil šele na četrto mesto. Pred njega sta pobegnila LG in Samsung.  Ovitki

Ovitki za Huawei P30

Ali je Huawei P30 vreden nakupa? Ovitki za Huawei P30

Velikost telefona je skoraj neubežna našim očem. V dolžino meri skoraj 15 cm in tako zagotovo spada med največje telefone na tržišču. Je dokaj lahek, saj tehta le 165 g. Na sprednjem in zadnjem delu je obložen s Corning Gorilla Glass. Prav tako imalo lepo zaobljene robove, kar daje telefonu nekoliko premium izgled. Ne pozabimo tudi na dejstvo, da je v zadnjem letu serija P najbolj prodajana izmed vseh serij na svetu. Za to pričata visoka kakovost telefonov za sorazmerno nizko ceno. To pa ni še vse! Poleg tega, da je morda zelo ugoden, je trenutno tudi najbolj varčen telefon na tržišču, saj porabi v povprečju kar 10 % manj energije kot iPhone XS Max in kar neverjetnih 25 % manj kot pri najnovejših Samsungovih modelih. Kot za češnjo na vrhu smetane.

Edina slaba lasnost Hauwei P30 je njegova cena, zato ga obvezno opremite z ovitki za huawei p30 Huawei ima prav tako tudi največjo baterijo na tržišču, ki znaša kar 3650 mAh. S tem prekaša prav vsak model posebej v kategoriji vzdržljivosti. Verjeli ali ne, presenečenja se na končajo tukaj!

 

Od zdaj naprej nas lahko najdete tudi na www.toproducty.cz