V okviru naših poslovnih storitev, kjer se pretežno osredotočamo na stranke katerim pomagamo razviti prodajo preko njihovih internetnih strani, je spodaj predstavljen postopek po katerem poteka izdelava internetnih strani v sodelovanju z nami.

Zakaj naj ne bo izdelava internetnih strani vaš projekt, kjer iščete najcenejšega izdelovalca?

izdelava internetnih straniGlede na to, da je danes na trgu ponudnikov izdelovalcev spletnih strani prava gneča, hkrati pa si je internetno stran, mogoče povsem enostavno izdelati tudi že sam (potrebujemo le ime spletne domene in izbiro gostovanja), je danes bodočim interesentom za spletne strani, verjetno kar težko najti ustreznega izdelovalca spletne strani (pri čemer pa je treba seveda gledati tudi na ceno).

V večini primerov ponudnikov izdelovalcev spletnih strani boste zato naleteli na ponudbo, kjer je cena le te sestavljena v odvisnosti od tega kaj želite imeti na svoji spletni strani.

Osnovni moduli, kot so npr. kontaktna forma, blog, postavitev menijev, grafike, osnovna besedila, galerija, kontaktni podatki, integracijo z emailingom in socialnimi omrežji so danes praktično vključeni v vsako ponudbo izdelave spletne strani – je pa hkrati treba vedeti, da se izdelava internetnih strani s tovrstnimi moduli nekje na trgu vrti med 300 in 1500€.

Izdelava spletnih trgovin se giblje okrog tisočaka.

Kaj odloča o spletnem uspehu po izdelani spletni strani?

A zgodba z izdelano spletno stranjo je žal šele začetek. Kar pa podjetniki, ki si dajo izdelati spletno stran ali jo celo sami izdelajo v okviru svojih it služb in kadra, ponavadi spoznajo po kakšnem letu ali dveh (ponavadi pa najhitreje takrat, ko je treba prvič podaljšati gostovanje in zakup imena domene).

Če ne želimo, da je za nas izdelana spletna stran samo bolj ali manj draga vizitka (ki pa ne prinaša posla ali pa preko nje na novo ustvarjenih poslov ne znamo izmeriti), so aktivnosti, ki se morajo na področju spletnega nastopa, marketinga in promocije, po izdelani spletni strani, tiste, ki odločajo o spletnem uspehu.

Zato pri nas izdelava spletne strani poteka izključno na podlagi pogovora o strategiji razvoja spletne strani tudi po tem, ko bo enkrat ta postavljena.

Klasičen outsourcing, kjer bi vam izdelali spletno stran, zato mi nismo.

Vsaka osnovna izdelava spletne strani, se po našem mnenju, mora začeti s strategijo razvoja spletnega nastopa – saj je slednje povezano tudi s stroški. Pogosto se namreč za izdelano spletno stran izkaže, da sploh ne potrebuje posebnih zakonitosti in funkcionalnosti, ki jih ponujajo ponudniki izdelave spletnih strani.

Seveda z željo, da prodajo čim dražjo storitev.

Ključne besede tega besedila: izdelava internetnih strani