Top 3 ideje za team building vašega podjetja

Spodaj so predstavljene top 3 ideje za team building vašega podjetja.

Top 3 ideje za team building vašega podjetjaGlede na naše druženje in team building delavnico, ki je bila organizirana in predstavljena že v prispevku Teambuilding poletno druženje in zabava na II4, smo se odločili, da našim bralcem in spremljevalcem spletne strani ponudimo še nekatere druge team building ideje, ki jih lahko sami ali v okviru katerega izmed podjetij, ki se ukvarja z organizacijo team building delavnic in seminarjev, uresničite v okviru vašega podjetja.

Top 3 ideje za team building vašega podjetja

Prva ideja je tako imenovan tek na smučeh. Sredi največjega poletja.

Glede na to, da je bistvo vsake team building delavnice seveda doseganje sproščenega in zabavnega vzdušja, obenem pa motiviranje vaših zaposlenih k doseganju odličnih skupinskih rezultatov, je ideja tek na smučeh, ravno pravšnja za tovrstne team buildign dogodke.

Na predhodno in vnaprej pripravljene smuči za poletni čas, postavimo po tri ali pet zaposlenih, njim ob bok pa še več enakih ekip. Na znak morajo ekipe prečkati ciljno, pri čemer zmaga ta, ki ciljno črto prečka prva.

Druga ideja je človeška gosenica

Team building igra človeška gosenica je izjemno priljubljena zaradi tega, ker ne vsebuje toliko tekmovalnega duha, kot bolj zabavnega. V tej igri lahko sodelujejo vsi sodelujoči na teambuilding druženju vašega podjetja.

Vodjo ekipe določimo za osebo, ki določa tempo premikanja gosenice, vse v ekipi pa združimo na eno, iz časopisnega papirja, izdelano gosenico. Ekipi postavimo cilj, da morajo v roku treh minut prečkati ciljno črto, brez, da se pri tem gosenica raztrga.

Tretja teambuilding ideja je tekmovanje z žogami

Tiste znane, velike žoge, ki jih uporabljajo na fitnesu ali otroci pri sedenju doma, uporabimo za igro, pri kateri udeleženci med seboj tekmujejo v tem, da poskakujejo z žogo na kateri sedijo od ene do druge črte.

Igro lahko popestrimo s tem, da jo v obliki ekipe zasnujemo kot štafetno tekmovanje, kar pomeni, da morajo udeleženci priti npr. do določene ciljne črte, se obrniti in nato na žogo posaditi svojega partnerja v ekipi.

Tista ekipa, ki prva zaključi celotno serijo, prejme nagrado.

.

**********

.

Seveda je idej za team buidlins srečanja, seminarje, tečaje in raznorazne delavnice še več, kar 10 jih boste npr. našli na spletni strani enega izmed najizkušenejših organizatorjev team building eventov, v Sloveniji, na tej povezavi: http://etc-adriatic.si/2017/02/06/teambuilding-ideje/

Oznake besedila: Top 3 ideje za team building vašega podjetja