Teambuilding poletno druženje in zabava na II4

Spodaj je opisano teambuilding poletno druženje in zabava na II4.

V okvir našega dela, poslovnega svetovanja predvsem podjetjem na področju celovitega spletnega nastopa, je bilo v letu 2016, poleti, preko podjetja ETC Adriatic, dogovorjeno druženje in teambuilding program za vse naše poslovne partnerje in podjetja, s katerimi tudi dolgoročno poslovno sodelujemo .

Teambuilding poletno druženje in zabava na II4

Teambuilding poletno druženje in zabava na II4Teambuilding za podjetja s katerimi sodelujemo smo izbrali na podlagi ponudbe programov družbe ETC, ki ima v Sloveniji, najbrž eno izmed najbolj unikatnih in izvirnih palet programov teambuildingov in druženja.

Med programi, ki so nam najprej pritegnili našo pozornost, so seveda klasično priljubljena simulacija newyorške borze, gradn prix dirka in pa seveda tradicionalni food market, saj je ni zabave in boljšega druženja, kamor ne bi sodila zraven dobre in sproščene družbe, tudi dobra hrana in pijača.

Z željo, da se naši poslovni partnerji povežejo v sproščenem vzdušju in ob odlično organizirani prireditvi, smo zraven zabavnega dela, želeli v program vnesti tudi nekaj teambuilding iger, ki k povezovanju in utrjevanju vezi, med zaposlenimi in pa tudi konkurenčnimi poslovnimi partnerji, samo še dodatno prispevajo.

Lovili smo žoge, dirkali smo z avtomobili, “ugibali” naj mojstra kulinaričnih specialitet, obenem pa ob vseh, odlično organiziranih in izpeljanih igrah, urili tudi svoje marketinške in prodajne veščine.

Za zaključek našega teambuilding druženja smo se odpravili še na lov za zaklad, ki je sicer ena izmed teambuilding idej, ki nam je med široko ponudbo vseh možnosti na prvi strani, podjetja ETC Adriatic, pritegnila največ pozornosti.

Bodyzorbing

Body zorbing nogomet je prav tako požel obilo zabave in smeha, fantastična dve urna športna aktivnost, pa nas je sprostila in prav primerno pripravila na to, da smo se odpravili k zasluženo ter okusno pripravljenim, kulinaričnim dobrotam. Bodyzorbing je nudil edinstveno izkušnjo z napihljivim igriščem, ki je več zelo, pripomogel k temu, da je naša zabava in teambuilding event ostal varen ter, da smo vsi ostali brez kakršnih koli poškodb.

Pri vsem tem se želimo še posebej zahvaliti organizatorji, podjetju ETC Adriatic za vrhunsko organizacijo in pripravo odličnega teambuilding programa, ki ga bomo v naslednjih letih, zagotovo še večkrat ponovili.

Zna biti, da tudi v zimskih terminih.

Oznake besedila: Teambuilding poletno druženje in zabava na II4