Steklena vrata za prho – Kakšen je povprečni strošek za namestitev vrat tuš kabino?

Steklena vrata za prho

Kakšen je povprečni strošek, če želimo namestiti steklena vrata za prho?

Vaša kopalnica je pomemben del vašega doma. V njej, pod tušem, vsak dan, skupaj z družino, preživite del svojega časa. Obnova kopalnice je lahko precej velika naložba. Zato je za lastnike domov pomembno, da se lahko, po končani prenovi, pohvalijo z rezultati. Zato morate biti, kot lastnik stanovanja ali hiše, seznanjeni z vsemi cenami. Da bo obnova kopalnice prijetna izkušnja in da boste na koncu imeli optimalno oblikovano in uporabno kopalnico, morate vedeti tudi, kakšen strošek so steklena vrata za prho! Namestitev steklenih vrat za prho je možna v vsaki situaciji. Vendar pa tudi enostavna enojna vrata s kromiranim okovjem, v povprečju stanejo od 200 do 400€. Če želite izvedeti več o stroških namestitve steklene tuš kabine in katera namestitev bi bila najboljša za vašo situacijo, preberite nadaljevanje prispevka.

Podjetje Steklarstvo Breg* d.o.o. je vrhunski ponudnik in monter steklenih vrat in sten za tuš kabine za področje Maribora z okolico.

Steklena vrata za prho

Steklena vrata in stena za prho…

Steklena vrata za prho – Različne možnosti namestitve

Koliko stanejo steklena vrata za prho, je odvisno od vrste kopalnice in rezultata, ki ga želite. Prva tarča katere koli prenove kopalnice, je ponavadi tuš kabina. Obnova kopalnice je projekt za izboljšanje doma, ki lahko močno vpliva na celoten videz vašega doma. Medtem, ko je idealna rešitev, preprosto zamenjava celotne tuš kabine, vsakdo nima proračuna, da bi jo v celoti nadomestil z novo. Če se boste znebili starih, umazanih vrat tuš kabine in jih nadomestite z novim, bo kopalnica lepša, sodobnejša in čistejša. Nova steklena vrata za tuš bodo modernejša in lažja za čiščenje, kot stara zavesa. Na voljo je široka paleta steklenih vrat za prho: To so: vogalna, enojna in dvojna, uokvirjena in vrata brez okvirja…. Glede na vaše posebne potrebe je potrebno izbrati pravo vrsto stekla in okovja.

Stroški namestitve steklenih vrat za prho

Če je vaša obstoječa tuš kabina čista in ne potrebuje preveč dodatnih popravil ali sprememb, bo namestitev steklenih tuš vrat preprosta. Če pogledamo povprečne cene steklenih vrat za tuš kabine, ki so na voljo, skupni stroški profesionalne namestitve steklenih tuš vrat, običajno znašajo od 250 do 700 evrov. V kolikor so potrebne dodatne prilagoditve in posegi, lahko to znaša še dodatnih 100 do 300 evrov. Če imate majhno kopalnico ali nenavadno postavitev tuš kabine, bodo morda stroški namestitve še nekoliko višji. To še posebej velja za steklene stene in vrata, ki segajo od tal do stropa ali posebej oblikovane stene in vrata pri kadeh.

Povprečni stroški namestitve steklene tuš kabine so odvisni od vsake situacije posebej. Za dodatne informacije se obrnite na strokovnjake, ki vam bodo izdelali in vgradili vrhunska steklena vrata za prho!

Preberite tudi: Kamini na drva