Kamini na drva

Kamini na drva so najbolj prodajen izdelek med kamini. Kamini Luzar.si vam nudimo velik in pester izbor vseh vrst kaminov na drva različnih zasteklitev. Za lažjo montažo kaminov na drva uporabljamo transportne električne vozičke Luzar.si.  V naši ponudbi Kamini Luzar lahko izbirate med najrazličnejšimi modeli kaminskih peči na drva in peči na pelete. Izbirajte med kamini čelne zasteklitve, L zasteklitve, polkrožne zasteklitve, prizmatične zasteklitve, tristranske zasteklitve in tunelske zasteklitve.

Samostoječi kamini na drva so v današnjem času vse bolj popularne in prodajne peči. Moderno zasnovani dizajni peči na drva tako klasična, rustikalna, kot moderna oblika peči se poda v vsak prostor. Samostoječi kamini na drva različnih proizvajalcev nudijo različne možnosti komfortne uporabe ogrevanja od sistemov do zmanjšanje porabo drv do 50%, do samovžiga peči,..

kamini na drva

Kamin na drva predstavlja center prostora. Žareči plameni nam poleg prijetnega ambienta nudijo še prijetno domačnost in toploto. S kvalitetnimi kamini na drva ogrevamo svoj dom, na ta način pa lahko tudi nekaj prihranimo pri ogrevanju, še posebej v spomladanskih in jesenskih prehodnih mesecih, ko ni več potrebno ogrevati celotnega doma.Vgradni kamin na drva je odlična kombinacija za vse, ki želimo udobno, toplo in prijetno klimo svojega doma ter okusno hrano pripravljeno na zdrav način.

Toplovodne kamine s priklopom na centralni priklop za učinkovito in varčno ogrevanje celega doma ter s pečico, s katerimi lahko ustvarjamo najokusnejše obroke za svoje najdražje.

Kamin na drva

Kamini  na drva različnih velikosti, zasteklitve in izvedbe: klasični, akumulacijski, kombinirani akumulacijski in toplozračni ter toplovodni kamini za centralno ogrevanje z varnimi šamotnimi kurišči na drva za vsak okus in počutje, za vsak dom in vse, ki jih imamo radi.

Prepričajte se v vrhunsko kakovost naših izdelkov Kamini Luzar.si.  Vgradni kamin na drva Kamini Luzar.si, lahko ogreje tudi vaš dom. Oglejte si našo veliko in pestro ponudbo ali nas kontaktirajte na že znane kontaktne stike. Kamini Luzar.si.