Kako najti ustrezno mizo za pisarno?

Glede na to, da je pri opremljanju pisarn, pisalna miza, nedvomno, najpomembnejši kos pohištva, saj predstavlja osrednji del vsake pisarne, ki služi tako kot delovna miza in del delovnega prostora, smo spodaj v okviru naših prispevkov o opremljanju pisarn, objavili kratke nasvete za izbiro ustrezne in ravno pravšnje mize za vaše pisarne.

Sicer pa smo o opremljanju pisarn, predvsem iz vidika cenovno ugodnega opremljanja pisarn, pisali tudi že nekaj uporabnih in praktičnih nasvetov, na povezavi.

Iskanje in izbira ustrezne pisalne mize za pisarno, je seveda pri vseh v prvi vrsti usmerjena na izbiro in nakup (ali izdelavo) ustrezne osrednje pisalne mize za pisarno, a zelo pogosto osnovna pisalna miza niti ne zadošča za vse potrebe dela v pisarni, zato že ob samem opremljanju, ogromno interesentov v plan celotne opreme pisarne, postavi še nakup ali zanimanje za nakup za dodatne pisalne, računalniške, klubske mizice, sprejemnice in regale za odlaganje delovnega materiala.

Nasvete za ustrezno pisarniško pohištveno opremo, povzemamo iz pogovora s strokovnjaki iz spletne strani Pohištvo123.si, ki na področju svetovanja in prodaje notranje opreme pisarn, delujejo že več kot desetletje. Klubske mizice iz njihovega programa, lahko najdete na tej povezavi.

Predvsem klubske mizice, ki jih sicer poznamo iz standardnega opremljanja sicer dnevnih prostorov, sodijo vedno več k osnovni opremi pisarn, saj se navsezadnje morajo sodelavci, ki delajo v skupnih pisarnah, pogosto tudi kje vsesti za isto mizo in izmenjati svoje poglede na skupnih sestankih in podobnem.

Čeprav so za večje pisarne in več zaposlenih, bolj primerne večje konferenčne mize, pa vseeno lahko za manjše mizice ugotovimo, da so izjemno praktične v večini pisarn, saj služijo kot enkratna odlagalna mesta za sprotne stvari in dokumentacijo, ki se pa jo v vsaki pisarni, zelo hitro, ogromno nabere.

Tudi dnevno reklamno časopisje in prejeto dnevno poslovno korespondenco je potrebno nekam odlagati in, ker je v večjih pisarnah za slednje najbolj primerno mesto kar regal (ki si ga lastniki večjih pisarn, dajo tudi izdelati po meri), velja, da v manjših in domačih pisarnah, namesto teh velikih regalov, še vedno najbolj pridejo prav ravno manjše mizice in klubske mizice, ki lahko predstavljajo tudi krasen dekor. Še posebej, ker so tako nevsakdanjih oblik, po možnosti pa sestavljane iz najrazličnejših materialov (stekla, aluminija, lesa,…)

Besedilo: klubske mizice pisarna