Kje najti zares ugodno pisarniško pohištvo – nasveti

Tisti, ki opremljate svoje domače ali druge pisarniške prostore, sigurno ne želite v samo pohištvo vložiti preveč denarja – še posebej, če ste npr. na začetku svoje poslovne poti ali, če svojo dejavnost opravljate npr. v popoldanskem času. Hkrati pa se za ugodno pisarniško pohištvo zanimajo tudi firme, ki potrebujejo samo nekaj različnih kosov pohištva, ne opremljajo pisarne na novo, kot celote in pa podjetja, kjer je frekvenca hitro menjajočih zaposlenih v pisarnah, večja.

Spodaj smo zato izbrali nasvete za vse, ki v prvi vrsti iščete predvsem ugodno pisarniško pohištvo.

V Sloveniji je sigurno med ponudniki cenovno ugodnega pisarniškega pohištva, zdaleč najbolj poznana prodajalna pisarniškega pohištva Pohištvo123, na povezavi.

V ponudbi poceni pisarniške, pohištvene opreme boste npr. našli pisarniške stole že od slabih 45€ naprej, ponudba na povezavi pa ponuja pisarniške stole različnih izvedb (od takšnih z naslonjali, do stolov iz različnih materialov, ergonomskih stolov in podobnih). V ponudbi cenovno ugodnih pisarniških stolov, že vrsto let, prodajajo npr. posebej izdelane direktoske stole, konferenčne stole, klasične pisarniške stole, modelov vseh stolov na njihovi spletni strani, pa je vse skupaj že krepko čez 100.

ugodno pisarniško pohištvo

Od ostale ponudbe pohištvene opreme za pisarne, je v njihovi ponudbi še ogromno pisalnih miz, od manjših računalniških, pa vse do večjih, direktorskih, naprej. Tudi cene pisalnih miz se začnejo pri dobrih 40€.

Predviden rok dostave za njihovo pohištvo je med enim do dva dni, od dneva potrditve plačila za naročeno pohištvo.

Celotna ponudba pisarniškega pohištva na Pohištvu123, zajema še računalniške mize, premične mize, poličnike in komode za pisarne z vrtljivimi koleščki ter ostale pisarniške omare in regale z najrazličnejšimi kombinacijami predalov in poličnikov.

Odlična popestritev pisarne so tudi različni elementi iz stekla. Tako lahko na primer večjo pisarno, v kolikor v njej dela več ljudi, pregradimo na več delov. Da se znebimo občutka utesnjenosti, za to uporabimo steklene predelne stene, na katere, v kolikor je to potrebno, namestimo še steklena nihajna ali drsna vrata. Vse skupaj je potrebno izdelati iz varnostnega stekla (kaljenega ali lepljenega). Gre za podobno steklo, kot ga lahko najdemo tudi v nekaterih kopalnicah, kjer so iz njega izdelane steklene tuš kabine.

Če iščete zares ugodno pisarniško pohištvo, se k njim splača zaviti tudi zaradi tega, ker poskrbijo za dostavo pisarniškega pohištva, ob morebitnih željah pa se da dogovoriti tudi za montažo pohištva (po potrebi).

Plačilne možnosti nakupa pohištva pri njih so različne, med bolj priljubljenimi pohištvenimi kosi, ki jih prodajajo zadnji čas, pa so tudi različne omare za shranjevanje dokumentov, pa tudi kavči za pisarniške sprejemnice ipd…

Dobre nasvete, ki se jih splača upoštevati, če iščete ugodno pisarniško pohištvo, se splača pregledati tudi na spodnjem videu:

Kaj pa ugodno pisarniško pohištvo v tujini?

Seveda je ponudnikov za nakup cenovno bolj ugodnega pisarniškega pohištva, v tujini še bistveno več, a je pri njih pomembno poudariti, da je žal med njimi vsako leto, vedno znova, vedno več takšnih, ki obljubljenega ne dostavijo ali pa sicer ugodno pisarniško pohištvo pride poškodovano ali z zamudnim rokom.

Med bolj zanesljivimi, iz tujine, pa verjetno gre, ponudbo pisarniškega pohištva, preverjati med takšnimi, ki so uveljavljeni že dlje časa (1, 2, 3)