Nerf rojstni dan : 5 razlogov zakaj praznovati z ekipo Paintball Ljubljana

Lokacija

Za Nerf rojstni dan vam ponujamo dve lokaciji za izvedbo in sicer:

  • zunanji / outdoor poligon ob Ižanski cesti

Naš zunanji poligon se nahaja v zelenem, naravnem ambientu Krajinskega parka ljubljansko barje s prelepim pogledom na hrib Krim na vrhove kamniško-savinsjkih alp. Zunanji poligon je velik cca 4000 m2. Na poligonu se na sredini nahaja jarek, okoli njega pa so taktično razporejene ovire iz lesa. Na štirih koncih so nareje baze, kjer ekipe z igro začnejo. Zunanju poligon je zelo primeren za praznovanje rojstnega dne, saj imamo poleg poligona na voljo še več zelenih površin in pokrite piknik prostore, da se utrujeni borci po igri lahko okrepčajo in spočijejo.  V lepem vremenu vsekakor priporočamo Nerf rojstni dan na zunanjem poligonu!

nerf rojstni dan

  • notranja / indoor arena v klubu Cvetličarna

Če bi vas presenetilo slabo vreme ali pa ste se na zunanjem poligonu že preizkusili, imamo za vas še en izziv. Preizkusite našo indoor areno, ki se nahaja v centru Ljubljane v klubu Cvetličarna. Popolno nasprotje zunanjemu poligonu! Igra potega v soju barvnih luči, dima in glasbe v zaprtem in ogrevanem prostoru.

Blasterji, ki jih uporabljamo za program Nerf rojstni dan

Na obeh poligonih uporabljamo najnovejše Nerf FORTNITE blasterje. Na voljo imamo tako majhne kot velike različice blasterjev, tako da se za vsakega nekaj najde. Če ti blaster ni všeč, poiščeš in vzameš drugega. Igra poteka kot v igri FORTNITE, kjer morajo udeleženci najti skrite skrinjice, v katerih se nahajajo blasterji, jih sestaviti, napolniti s puščicami in nato pogumno v boj! Pred igro animatorji pokažejo in demonstrirajo sestavljanje in polnjenje blasterjev. Prav tako so prisotni med igro, kjer sproti pomagajo malim borcem, če se jim kje pri sestavljanju zatakne.

Izkušeni animatorji

Ekipo Paintball Ljubljana sestavljamo izkušeni animatorji iz fakultete za šport in pedagoške fakultete. Ob terminu vas animatorji sprejmemo, prevzamemo otroke, jih pozdravimo in za začetek razdelimo v dve ekipi. Če se med igri izkaže, da je ekipa A v premoči, igralce menjamo toliko časa, da ne najdemo enakopravnih ekip. Tudi slavljenec se menjuje iz ekipe A v ekipo B, da igra z vsemi povabljenimi. Animatorji smo med igro ves čas prisotni.

Program Nerf rojstni dan

10min pred terminom lahko prispete na naš zunanji ali notranji poligon. Ob terminu animatorji prevzamemo otroke in začnemo z delitvijo v dve ekipi. Pred igri razložimo vsa varnostna pravila in ostala pravila, ki veljajo na našem poligonu. Pokažemo in demonstriramo, kako deluje oprema ter kako sestaviti in polniti blasterje. Kot dodatno zaščito imajo otroci za varnejšo igro nadeto zaščitno masko, ki prekriva celoten obraz ali očala. Naj bo na zunanjem ali notranjem poligonu, zagotavljamo varno Nerf rojstni dan izkušnjo.

 

Prostor za pogostitev

V celoten paket Nerf rojstni dan je poleg same igre vštet še prostor za pogostitev, kjer se po igri lahko okrepčate, pojeste torto in slavljencu zapojete. Na zunanjem poligonu so to samostojni piknik prostori, ki so obdani z naravnim, zelenim ambientom in zato primerni za praznovanje rojstnega dne na prostem. Tudi v notranji areni vam ponujamo prostor z mizicami, kjer se po igri lahko posladkate in okrepčate.

Paintball Ljubljana zagotavlja varno in zabavno Nerf rojstni dan izkušnjo, ki je malčki ne bojo pozabili.