Iščete ročno izdelane keramične cvetlične lonce iz Slovenije? Pannart ima odgovor za vas!

Čas je, da sebi ali svojim najdražjim privoščite, čudovite izdelke iz keramike in domačega okoliša. Izdelki PANNart ceramics, so pravi dgovor za vas, če iščete prav ročno izdelane keramične cvetlične lonce iz Slovenije. Skrbno izdelani izdelki iz naravnih materialov – prečiščene gline in steklene glazure. Zaradi rafinirane gline so izdelki bele barve in zato primerni za kateri koli prostor v vašem stanovanju ali hiši. Estetsko izdelani, cvetlični lonci, vsak po sebi poseben in unikaten, saj je ročno delo. Ročno izdelane keramične cvetlične lonce boste našli na njihovi spletni strani, ki vam poleg tega ponuja tudi nekaj drugih izdelkov in praktične nasvete glede dekoriranja, zamisli na blogu.

.

cvetlični lonec slovenskega porekla

Cvetlični lonec LONG

.

Kje izdelujejo ročno izdelane keramične cvetlične lonce iz Slovenije?

Ročno izdelane keramične izdelke, izdelujejo na severovzhodu Slovenije, natančneje v Pomurju v naselju imenovanem Dobrovnik. Ta je znan tudi po energijskih točkah, Bukovniškem jezeru in tropskem vrtu (1), kjer boste našli »džunglo« z več kot 900 eksotičnih primerkov rastlinskih vrst. Vi pa si lahko delček tradicije naročite kar preko njihove spletne strani www.pannart.com. Pri izbiri vam bodo tudi z veseljem svetovali. Ekipa, ki je zaradi bogatih izkušenj strokovno podkovana, bo rešila katerokoli vašo dilemo, ki se tiče njihovih izdelkov.

Poglejte še: Izvirna božična poslovna darila

.

V videu si lahko ogledate njihovo zgodbo:

.

Kakšni izdelki poleg cvetličnih loncev so še na voljo?

Poleg cvetličnih loncev, ki so tudi različnih velikosti in zaradi keramike še posebej primerni za rastline, najdete še vaze in milnico. Tudi vaze so na voljo v več različnih velikostih (okrasne velike vaze, visoke dekorativne vaze,…) Razpolagajo še z zanimivimi imeni in primernimi zgodbami. Tako so si za cvetlični lonec Pandora ime izposodili od grške boginje, ki je nastala iz zemlje in vode, bogovi pa so jo obdarili z nebeško lepoto. Vaše izbrane izdelke, vam lahko po želji poslikajo in tudi zapakirajo. Lahko jih pošljejo na vaš naslov, ali na naslov obdarovanca s priloženim sporočilom.

.

Oznake besedila: ročno izdelane keramične cvetlične lonce iz Slovenije