Hospitality TV – ponudite svojim gostom in strankam lastne vsebine

Ali se spomnite, da so bili ljudje kdaj zadovoljni z omejenim filmom na zahtevo, ki bi ga lahko kupili na televiziji v svoji hotelski sobi? Mi se ne, ker se to še ni zgodilo. Rešitev te težave je hospitality TV.

Ponudba zabavnih vsebin se je spremenila: Netflix, YouTube, Amazon, Hulu, HBO in Spotify. Navedli smo samo nekaj priljubljenih pretočnih storitev, ki so na voljo.

Vsakdo, ki ima naročnino Netflix ali želi gledati videoposnetek v YouTubu, najverjetneje raje gleda vsebino na velikem televizorju, namesto na mobilni napravi. Hotelski gostje danes pričakujejo enako oz. podobno digitalno izkušnjo, kot jo imajo v njihovih dnevnih sobah.

Hočejo…

izbrati, kaj gledajo ali poslušajo, in kdaj,
izbrati najboljšo razpoložljivo napravo in
ne smejo biti moteni ali imeti občutka, da se jim prisluškuje.

hospitality tv

Tako je videti hospitality tv v praksi.

Kako vključiti to spremembo v uporabo medijev v Hospitality TV v hotelu?

Pripravili smo majhen pregled obstoječih metod, ki gostom omogočajo, da ob želenih vsebinah uživajo v hotelski sobi.

PREDVAJANJE IZ INDIVIDUALNIH APLIKACIJ

V nasprotju z neposrednim prenosom vsebine z naprave v napravo, ​​lahko vsebine iz mobilnih aplikacij med mobilno napravo in zaslonom prenašamo tudi drugače. V tem primeru se od gostujoče naprave pošljejo samo nadzorni ukazi, vsebina pa se prenaša neposredno z interneta neposredno na napravo, kjer se predvajajo. Tako na primer deluje Chromecast. Chromecast uporabnikom omogoča tudi, da ga seznanijo svojo napravo uporabe WiFi povezave med mobilno napravo in Chromecastom.

HDMI

Za delitev zaslona je mogoče uporabiti tudi katerikoli vhod HDMI v televizorju. Ni tako kul, kot brezžične alternative, vsekakor pa so bolj zanesljive in enostavne. Težava je, kako zagotoviti, da kabel HDMI ostane v sobi, tudi ko gostje odidejo. Zakaj kabla ne postavite v minibar? 🙂

SMART TV APPLICATIONS

Nekateri pametni hotelski televizorji že imajo prednaložene aplikacije, ki uporabnikom omogočajo, da uživajo v medijskih vsebinah. Youtube je verjetno najbolj priljubljena aplikacija za uživanje v spletni vsebini, vendar pa bodo nekateri uporabniki cenili tudi aplikacije, ki jim omogočajo povezavo z osebnimi mediji, kot je na primer Plex.

ZAKLJUČEK

Nove tehnologije zrcaljenja in pretakanja se pojavljajo neprekinjeno, najpomembnejša izbira pa je izbira sistemskega partnerja, ki poskrbi za posodabljanje in je prilagodljiv za uvedbo novih rešitev v vašem okolju, ko so na voljo.

Še nekaj Samsung-ovih hospitality TV rešitev v videu:

Brez dvoma vas bo v zvezi s hospitality tv zanimalo še: How to watch your own streaming in a hotel.