Vrhunska mestna električna kolesa

Iščete mestno električno kolo? Takšno, s katerim boste brez težav vsak dan hodili v službo in tja prispeli nepreznojeni? Takšno, s katerim ne bo tehničnih težav? Bo hkrati udobno, varno in pomagala mu bo elektrika. Torej električno mestno kolo Newbike? Potem je trgovec NewBike.si pravi naslov. Gre namreč za specialista, ki se je usmeril v prodajo in servisiranje visokokakovostnih mestnih koles, ki jim pomaga elektrika. Tako ponujajo najširši možni izbor električnih mestnih koles visokokakovostnih blagovnih znamk. Hkrati pa na lokaciji trgovine v Ljubljani zagotavljajo tudi njihov servis.

Ker gre za mestna kolesa, je poseben poudarek seveda tudi na slogu. Za njegovo dopolnitev je na voljo množica modnih dodatkov, torb, košar in drugih dodatkov, ki vožnjo s pravim mestnim kolesom naredijo še bolj avtentično.

Kakšno je odlično električno mestno kolo?
Odlično električno mestno kolo je tisto, ki bo lastniku služilo z najmanj možnimi okvarami ter bo skozi leta ohranjala tisti “evergreen” slog klasičnega visokokakovostnega mestnega kolesa. Seveda mora biti odlično mestno kolo tudi udobno. Zato je večina koles prodajalca NewBike načrtovana za udobno vožnjo. To pomeni, da je položaj na mestnem kolesu optimalen za udobno, pokončno vožnjo z najboljšim pregledom nad dogajanjem na cesti. Prav tako pa je sedalni del mestnega kolesa prilagojen za udobno vožnjo. Poleg tega so ta kolesa praktično unisex, pomeni, da so zaradi zasnove naravnana predvsem za udobje in tudi “moška” so lahko brez prečne cevi.

Odlično mestno električno kolo ima tudi kvaliteten motor, ki vam pomaga pri poganjanju kolesa. Lahko je nameščen na sprednjem kolesu ali na sredini. Če se odločite za motor na sprednjem kolesu, se boste z njim lahko vozili pretežno po ravnini. Če ste imeli v mislih vožnjo po hribu navzgor, vam priporočamo kolo s srednjim motorjem.

Newbike mestno kolo ima vedno opremo, ki vam nudi udobno vožnjo. V mislim imamo udoben širok sedež, prijetne ročke, zaščito za verigo in obleko, prtljažnik za namestitev torbe ali košare ipd.

Visoko kakovostne blagovne znamke mestnih koles s tradicijo
Pri Newbike tako najdemo kolesa treh visoko kakovostnih proizvajalcev – Puch, VanDijck in Vogue. Pri tem vsekakor izstopa blagovna znamka Puch iz Graza v Avstriji, ki jo je ustanovil Janez Puh – naš rojak. In predstavlja sinonim za kakovost in vzdržljivost, saj so pod to znamko prav zaradi njene tradicije izdelovali tudi Mercedes-Benz-Daimler modele avtomobilov. Zanimivo je, da so že leta 1908 proizvedli že prvih 100.000 koles. In to počnejo tudi v letu 2021, s povsem novo linijo visokokakovostnimi mestnimi kolesi.

Električna mestna kolesa Puch

Puch je del največje evropske kolesarske skupine Cycleurope z letno proizvodnjo več kot milijon koles in distribucijo v 60 državah po vsem svetu. Tako že 120 let navdušuje s svojo kakovostjo ter večnim in všečim dizajnom. Pod sloganom – Eno kolo za celo življenje! Hkrati pa znamka želi biti dostopna ter z odličnim razmerjem med ceno in kakovostjo. Puchova kolesa v Sloveniji slovijo po kvaliteti in udobju, s ponovnim prihodom blagovne znamke v Slovenijo, bomo vedno več teh koles, sedaj v moderni preobleki odslej videvali na slovenskih ulicah. Bi tudi vi vozili Puchovo kolo? Noben problem!

Električna mestna kolesa VanDijck
VanDijck je sinonim za visokokakovostna električna kolesa. Električna kolesa se proizvajajo v sodobni tovarni v Roosendaalu na Nizozemskem. Deželi, kjer je kultura kolesarjenja – mestnega kolesarjenja, izjemno zakoreninjena. Izkušeni inženirji iščejo najboljšo vozno izkušnjo za uporabnike koles VanDijck, hkrati pa je velik poudarek na dizajnu in kakovosti.

Električna mestna kolesa Vogue
Europe Cycle Company pod blagovno znamko Vogue Bike je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 2007. Več kot 10 let uspešno izdelujejo kolesa za evropski trg. Blagovna znamka se zavezuje kakovosti, udobju, videzu in konkurenčnih cenah.