Vedeževanje po telefonu – najhitrejši odgovori

Vedeževanje po telefonu vam omogoči najhitrejše možne odgovore na vaša vprašanja. Pokličete, ko imate čas ali ko se znajdete v stiski in potrebujete pomoč, nasvet ali zgolj uvid. Odgovore dobite takoj. Problem se lahko pojavi le, če na telefon ne dobite vedeževalke, ki ste jo želeli ali če ste se predolgo pogovarjali. (1)

Vedeževanje po telefonu

Bolj kot sem raziskovala in iskale odlične vedeževalke, ki ponujajo kvalitetne odgovore z vidika Duše, težje je bilo. Nočem takšnih, ki ti  dajo odprte odgovore in dopuščajo razlago v razne smeri ali pa po pogovoru niti ne veš točno, kaj je sploh bilo bistvo, kaj je želela povedati.

Našla sem res najboljše vedeževalke v Slovenijiekipo Merkabe. Bolj transparentno od njihovega delovanja po mojem mnenju ne gre. Poleg tega, da so bili odgovori in napotki vedno jasni, nisem nikoli za to zapravila preveliko denarja ali imela po klicu slab občutek.

Vedeževanje po telefonu – transparentni urniki in dosegljivost vedeževalk

Na njihovi spletni strani vsak teden objavijo natančen urnik dosegljivosti posameznih vedeževalk. Dosegljive so vse dni v tednu (bolje rečeno vse dni v letu) med 9. in 23. uro in so na razpolago tako za pomoč in vedeževanje kot tudi za energijske terapije.

Poleg tega pri vsaki vedeževalki, ki je ob določenem času dežurna in je tudi prosta, gori zelena lučka. Rdeča lučka pomeni, da je trenutno zasedena.  In sistem dobro deluje. Tako si v vsak lahko kadarkoli izbere s katero od vedeževalk in kdaj bi želel govoriti.

 

Da račun za pogovor na koncu ne bo previsok, je omogočili zakup minut. Tako točno veste, koliko lahko največ zapravite ob enem klicu. Če se minute ne porabijo, se lahko porabijo ob naslednjem klicu.

 

Odkar sem našla te vedeževalke, ki imajo med drugim tudi svojo TV oddajo, niti pod razno ne iščem vedeževanja preko telefona kje drugje. Tukaj ugodijo vsem mojim potrebam in zahtevam po boljšem življenju na enem mestu.