Otroška oblačila za deklice – 5 nasvetov za popolni izgled

Običajno mamice, ki imajo hčerkice, še posebej rade nakupujejo otroška oblačila. Seveda, kako da ne. Za deklice je na voljo velika izbira zelo luštnih in udobnih oblačil. Tokrat vam predstavljam 5 nasvetov za otroška oblačila za deklice in za njihov popolni izgled.

  1. Moda je sicer super, ampak naj bo na prvem mestu udobnost

Vsi smo radi lepo oblečeni, tudi vaša deklica. Hkrati se vsi tudi radi počutimo udobno. Tudi vaša malčica. Zato pri izbiri oblačil vedno mislite na udobnost. Nikar ne kupujte preozka ali prekratka oblačila. Otroci so le aktivni večino dneva, zato jim oblačila ne smejo biti v breme.

Več informacij in spletno stran za otroška oblačila, boste našli na povezavi.

otroška oblačila za deklice

  1. Izberite otroška oblačila za deklice iz naravnih materialov

Že res, da mogoče krilca iz tila zgledajo kot krilca za princeske. Vendar to vsekakor niso oblačila, ki bi bila primerna za vsak dan, saj je  til sintetični material. Vedno izberite oblačila iz naravnih materialov, kot so bombaž, bambusova vlakna, svila ali volna. Izbira je velika. Izogibajte se materialom kot so poliester ali elastan. Sestava materialov naj bo vsaj 90 % naravnega materiala in manj kot 10 % sintetičnega. V naravnih oblačilih se bo vaša deklica manj potila in bolje počutila.

  1. Primerne barve za otroška oblačila za deklice

Katere barve oblačil izbrati za deklice? Za deklice si ne postavljajte omejitev, saj modra že dolgo ni rezervirana samo za fantke in roza samo za deklice. Če bi radi vašo malčico oblekli bolj nevtralno, izberite rumeno, zeleno ali belo barvo. Ne pozabite pa tudi na vijoličasto, turkizno, mogoče celo sivo ali celo drzno oranžno.

  1. Posebna oblekica za prav posebno deklico

Vsaka deklica mora imeti v svoji omari vsaj eno prav posebno oblekco. Običajno deklice zelo rade nosijo oblekce, saj so zelo udoben kos oblačila. In seveda: zelo hitro se oblečejo. Vsaka deklica mora imeti svojo najljubšo oblekco, takšno, ki jo bo najraje nosila in bo njena najljubša. Zraven lahko kombinirate tople hlačne nogavice v hladnejših dneh.

 

otroška oblačila za deklice

  1. Otroška oblačila s certifikati

Seveda pa ne pozabite na certificate in izberite le takšna otroška oblačila deklice, ki so varna in ne vsebujejo škodljivih kemikalij. Že res, da se škodljive snovi na prvi pogled ne zaznajo, vendar, če oblačilo ne vsebuje certifikata, potem je velika verjetnost, da je oblačilo obdelano z mnogimi kemikalijami, ki skozi kožo prehajajo v telo. Zato vedno izberite eko oblačila in preverite njihovo kvaliteto in varnost.

Le najboljša otroška oblačila za deklice so dovolj dobra za vašo malčico. Pa veselo nakupovanje!