Dvodnevni izlet v Prekmurje in na Hrvaško [Opis poteka dogodka + referenca ekipe TopIzbor.hr]

Organizacija dogodka team building, pogosto vključuje tudi dvodnevni izlet po Sloveniji ali izven meja naše države. V ETC Adriatic vam s svojimi team building programi ponujajo pestro izbiro team building dogodkov, kjer lahko izbirate med team building igrami, pikniki, lahko se odločite za enodnevni izlet, za dvodnevni izlet, ali pa se podate na potovanje za več dni. Tokrat vam bomo predstavili dvodnevni izlet v Prekmurje, ki ga lahko nadgradite z obiskom Avstrije, Madžarske in  Hrvaške. Izlet, ki vam v dveh dneh predstavi kar štiri države in njihove kulturne in kulinarične znamenitosti. Glavno vodilo izleta v Prekmurje bo spoznavanje tradicije pokrajine, zgodovine in pridelava vina. Prekmurje je na svoji majhni površini zelo raznoliko, saj ponuja mnoga jezera, gričevje, gozdičke in seveda vinograde. Kolikor daleč seže pogled, nas razveseli prostrana ravnina, hiše krite s slamo in na njih velika gnezda, kjer prebivajo štorklje. Dvodnevni izlet je še posebej zanimiv, ker je Prekmurje stičišče štirih držav, ki jih lahko na našem izletu tudi obiščemo.

 

Kako poteka dvodnevni izlet v Prekmurje?

Dvodnevni izlet v Prekmurje– stičišče štirih držav, nas bo vodil po njihovih slikovitih vaseh, lepo ohranjenih domačijah in lokalnih znamenitostih. Izlet lahko prilagajmo, saj imamo na voljo toliko znamenitosti, kot malo kje v Sloveniji. Vsekakor pa ne smemo zamuditi obiska lendavske vinske poti in stolpa Vinarium, s katerega se nudi prekrasen pogled na štiri države. Z njega lahko vidimo Slovenijo, Madžarsko, Avstrijo in Hrvaško! Seveda lahko naš dvodnevni izlet nadgradimo tudi z obiskom sosednjih držav in spoznamo tudi njihove kulturne znamenitosti.

Kratek opis dvodnevnega izleta po Prekmurju

Najprej nas pot zapelje v bližino Lendave, kjer se povzpnemo na stolp Vinarium, ki je zelo priljubljena turistična točka. Nadaljujemo do Dobrovnika, ki meji na Madžarsko. Tam še vedno poznajo velike luknje, še iz časov, ko so tam iskali nafto. Našli so toplo vodo, ki so jo iznajdljivi Prekmurci dobro izkoristili v svojih dobro obiskanih termah. Na naši poti bomo videli tudi mnoge rastlinjake, med njimi tudi Tropski vrt, kjer bomo lahko občudovali mnoge botanične vrste orhidej in zanimive tropske in subtropske rastline iz celega sveta. Naš izlet bomo nadaljevali do Filovcev in si ogledali etnološki muzej avtohtone panonske arhitekture. Nadaljevali bomo proti Avstriji, kjer si bomo ogledali slovensko pivovarno, ki deluje čez mejo . Sledi degustacija piva, na poti domov pa se ustavimo še na degustaciji vina. Naš izlet lahko po vaših željah podaljšamo v dvodnevni izlet in si ogledamo še kakšno znamenitost v teh prelepih krajih.

Referenca dvodnevnega izleta po Hrvaškem –
Ekipa največje spletne trgovine z ovitki za telefone iz Hrvaške (Topizbor.hr)

Topizbor.hr je ekipa, ki pod okriljem matične slovenske firme Topizbira, na hrvaškem trgu, več kot uspešno, že vrsto let ponuja t.i. maskice za telefone, pod sloganom “Največji izbor maskica za mobitele u Hrvatskoj“, pa so se uspešno pozicionirali kot eden najuspešnejših trgovcev ovitkov za telefone, ki s svojim matičnim podjetjem deluje izven meja Hrvaške.

TopIzbor.hr ekipa je sodelovala na dvodnevnem team buildingu po Hrvaški, kjer so v svoje goste povabili tudi predstavnike prodajnih enot iz drugih trgov, na katerih deluje njihova prodaja ovitkov za telefone (Slovenije in Madžarske).

Glede na to, da je šlo na dvodnevnem izletu za stičišče držav v katerih so vsepovsod prisotne njihove trgovine topizbor, je šlo za prijetno team building druženje, ki je hkrati z zabavo in spoznavanjem, ponudilo tudi odlično možnost za izmenjavo pristnih, lokalnih izkušenj iz držav od koder prihajajo člani iste, širše ekipe.

Vir:

etc-adriatic.si/prekmurje stičišče štirih držav
Info: ETC