ATE zavorni elementi zakaj kupec izbira blagovno znamko zavornih elementov

Ate zavorni elementi zakaj kupec izbira blagovno znamko zavornih elementov

Lastniki avtomobilov, naših jeklenih konjičkov in ljubljenčkov smo občutljivi pri izbiri in nakupu ter vgradnji rezervnih delov. Posebej nam je važna blagovna znamka rezervnih delov. Rezervne dele  izbiramo v večini primerov na priporočilo avtomehanika in serviserja ali servisnega svetovalca. Vsi se so strokovno usposobljeni in šolani za prepoznavanje kvalitete posameznih rezervnih delov, ki ji vgrajujemo v naše avtomobile.

Servisni svetovalec ali avtomehanik, ki nam naše vozilo vzdržuje in servisira je na nek način naš zaupnik in oseba,  ki ji zaupamo in upoštevamo nasvet in priporočilo pri izbiri in nakupu rezervnega dela ali opreme.

Na trgu je poplava  različni  blagovnih znamk delov in opreme. Vse kar je na trgu Evropske unije mora biti homologirano. V primeru uvoza iz tretjih držav mora uvoznik predložiti EU homologacije za vsak posamezni artikel . Homologira ga pri pristojnih institucijah znotraj unije. Ko je rezervni del homologiran je izpolnjen pogoj za prodajo in vgradnjo.

Vse kar je trenutno na našem trgu v ponudbi je homologirano in primerno za vgradnjo. Določene blagovne znamke so znane tudi širokim množicam kot na primer Ate .

Zavore ATE so ena od najbolj znanih blagovnih znamk na trgu.

Kvaliteta proizvodov je med najvišjimi na svetu. Proizvajalec vlaga velik del dobička v razvoj . Sodeluje z avtomobilskimi proizvajalci in skupaj z njimi razvija nove produkte. Poseben poudarek je na varnosti , zanesljivosti, kvaliteti, dolgi življenjski dobi proizvodov .

Ekološki vidik je vsak dan pomembnejši in ga pri razvoju upoštevajo. Proizvodi so ekološko primerni za današnje trende tako pri uporabi in recikliranju in razgradnji po končani uporabi.

Blagovna znamka , ki je med najbolj prepoznavnimi med proizvajalci zavornih elementov je prisotna tudi na povezavi ATE kruno.si 

Lastniki avtomobilov, ki so se določili za zavorne elemente- proizvode blagovne znamke ATE  se vedno vračajo in k tej znamki. Proizvode priporočajo tudi vsem svojim znancem in prijateljem , saj  jim zagotovo nihče ne bo oporekal in imel pripombe.

ATE GARNITURA ZAVOR DISKI+PLOŠČICE ZADNJE OPEL 1515065 - Rezervni avtodeli Kruno.si